Beste duikvrienden,

Op woensdag 26 augustus van 19:00 tot 22:00 uur is Maarten van Baal te gast bij ABC Dive. Hij neemt ons mee in een onderwaterwereld die voor de meeste duikers onder ons nog onbekend is. Hij geeft een presentatie over TECH- en CAVE diving. Alles komt daarbij aan bod zoals uitrusting, gasmengsels, opleidingen, locaties, etc. Voor de avonturier dan ook zeker de moeite waard, dus kom ook!!!!!

Wie is Maarten van Baal?
.
Maarten duikt al ruim 35 jaar. Hij is oprichter en eigenaar van Duikcentrum De Tuimelaar te Groningen en één van de meest ervaren PADI Course Directors van Nederland. Het zal jullie dan ook niet verbazen dat nagenoeg alle instructeurs van ABC Dive hun instructeursopleiding gevolgd hebben bij hem en dat is niet voor niks!
.
Naast PADI Course Director is Maarten het volgende:
  • GUEF, Tech1, Tech2, Cave1 diver
  • GUEF, Rec1, Rec2, Rec3, Tech1 Instructor
  • IANTD Trimix Instructor Trainer
  • NACD Cave Instructor
 .
Maarten’s expertise wordt ook regelmatig gevraagd bij exploratieprojecten, waarbij nieuwe grotten in kaart gebracht worden, zodat deze vervolgens bedoken kunnen worden. Kortom een zeer ervaren duiker met een grote duik-diversiteit. Zijn ervaring, passie en enthousiasme wil hij graag met ons delen.
.
Er zijn geen kosten verbonden om te komen. We schenken tijdens de presentie koffie en thee. Overige dranken aan de bar van ABC Café zijn wel voor eigen rekening.
.
Een introducé of andere duiker meenemen is mogelijk. Dus graag horen wij of je komt en met hoeveel personen. Dit kun je mailen naar info@ABCdive.nl
Rest ons nog jullie een mooie zomer(vakantie) toe met hopelijk vele mooie duiken.
Op onze website staan overigens de gewijzigde openingstijden van ABC Café, ABC Dive en ons vulstation.
.
Hopelijk tot 26 augustus!
.
Met vriendelijke groet,
.
Remco Roelofs