Haal hier je PADI

PADI Open Water Diver Cursus

Iedereen kan in principe de PADI cursus “Open Water Diver” of “Junior Open Water Diver” volgen. Je hoeft geen topatleet of wedstrijdzwemmer te zijn. Een redelijke gezondheid en een leeftijd van tenminste 13 jaar zijn de enige vereisten.

LET OP: Bij ABC Dive is de minimumleeftijd is 13 jaar zonder vooropleiding of 12 jaar, mits het gehele PADI Seal Team programma is afgerond.

PADI opleidingenHet doel van de Open Water Diver opleiding is het verkrijgen van de benodigde basiskennis over duikmateriaal, duikplanning en veiligheid. Tevens leer je vele basisvaardigheden om met perslucht te kunnen duiken.

De PADI Open Water opleiding is misschien wel de belangrijkste opleiding in je duikcarrière. Bijna al je normen en waarden beftreffende het duiken worden hier gevormd. Daarom is het van belang dat je deze opleiding op de juiste wijze krijgt zodat je na je opleiding niet voor verrassingen komt te staan of je met vragen blijft zitten. Duiken betekent dat je weet dat er limieten zijn en je weet waarom die limieten er zijn. Duiken is genieten van de onderwaterwereld, maar betekent ook bescherming van die onderwaterwereld.

Een groep cursisten wordt begeleid door een professioneel opgeleide instructeur. Er zijn meerdere gediplomeerde en ervaren assistenten (PADI professionals) aanwezig om de cursisten individueel te helpen totdat alle vaardigheden uitstekend worden beheerst. Samen zorgen wij ervoor dat je op een ontspannen en gezellige manier kunt duiken.

De opleiding is modulair opgebouwd uit 5 theorielessen, 5 zwembadlessen en 4 buitenwater duiken (te Vinkeveen). 

De cursusprijs voor het totaalpakket is € 549. Deze prijs is inclusief alle duikmaterialen (m.u.v. een masker/snorkel). Verder krijg je een cursusboek, een DVD, een logboek en een duikcomputer simulatie programma voor op je pc en natuurlijk je PADI Open Water Diver brevet.

Agenda Open Water cursus:

Wij geven meermaals per jaar een Open Water cursus. Zie onze agenda voor een overzicht van alle opleidingen.

Schikt het niet en/of wil je individueel een cursus plannen. Ook dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden en kosten.

PADI Open Water Diver