ABC Café

Bij ons kunt u genieten van heerlijke koffie-specialiteiten, een drankje of hapje – voor of na het zwemmen of terwijl u vanuit het restaurant kijkt naar de zwemles van uw kind.

Helaas zijn wij gehouden aan strikte richtlijnen om u toegang te verlenen tot ABC Café. Daarvoor heeft Koninklijke Horeca Nederland in samenwerking met de veiligheidsregio’s en overheid strikte richtlijnen opgesteld. 

Als u ABC Café bezoekt, dan stemt u tevens in met onderstaande richtlijnen en houdt zich tijdens het bezoek ook daaraan.

Aangescherpte Corona regels horeca vanaf 25 september 2021

Vanaf 25 september is 1,5 meter afstand houden niet meer verplicht. En bij bezoek aan plekken waar het drukker wordt, zoals in cafés, restaurants en sportkantines, heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. 

Regels voor bezoek aan een horecalocatie

  • U hoeft geen 1,5 meter afstand te houden
  • Alle bezoekers van een eet- en drinkgelegenheid moeten vanaf 13 jaar verplicht een coronatoegangsbewijs laten zien. Behalve op een terras of bij afhalen. Vanaf 14 jaar wordt het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs gecontroleerd.

Voor meer informatie, zie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/horeca-en-evenementen

Wij realiseren ons dat wij veel van u vragen. Wij hadden het graag anders gezien. Maar we moeten dit SAMEN doen. Zonder uw medewerking lopen wij het risico op hoge boetes of zelfs sluiting. Het niet naleven van deze instructies – die er ook voor uw veiligheid zijn – of het niet opvolgen van instructies van het personeel kan leiden tot uitzetting.

Dank voor uw begrip en medewerking!